فروشگاه دخترانه

 
 
طرز تهيه نان پسته؛ نان پرمغز و خوشمزه
|

طرز تهيه نان پسته؛ نان پرمغز و خوشمزه

مجموعه: آموزش شيريني پزي

نان پسته يك نوع نان خانگي بسيار مقوي و خوشمزه است كه با مغز پسته پر شده است.

ميزان سرو: 8 نفر

مواد لازم براي نان پسته :

 آرد چهار و يك دوم پيمانه 
پودر شكر   65 گرم
 كره (به دماي محيط رسيده)  125 گرم
 خميرمايه  10 گرم
 تخم مرغ (به دماي محيط رسيده) يك عدد
روغن زيتون 45 گرم
شير 100 ميلي ليتر

 

مواد لازم مياني نان پسته :

 پسته (ريز خردشده) يك و يك دوم پيمانه 
 سرشير  200 گرم
 پودر شكر 65 گرم 

 

طرز تهيه نان پسته :

ابتدا براي تهيه مواد مياني، پسته ريز خردشده، سرشير و پودر شكر را در ظرف مناسبي با هم به خوبي مخلوط كنيد و كنار بگذاريد.

 

براي تهيه خمير نان، آرد، پودر شكر، كره، خميرمايه، تخم مرغ، روغن زيتون و شير را در ظرف مناسبي با هم مخلوط كنيد.

 

خمير را ورز دهيد تا يكدست شود. روي خمير را با پارچه اي مطلوب بپوشانيد و حدود 15 دقيقه استراحت دهيد.

 

خمير را به هشت قسمت تقسيم كنيد و هر يك را روي سطح آرد پاشيده شده پهن كنيد.

مخلوط مواد مياني را روي خميرها پخش كرده و آنها را رول كنيد.

 

حدود 2 الي 3 سانتيمتر پايين تر از يكي از دو سر خمير برشي تا انتهاي آن ايجاد كنيد و دو قسمت خمير را روي هم بپيچانيد.

 

نان ها را در فر از قبل گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد (350 درجه فارنهايت) قرار دهيد تا طلايي و برشته شوند.

 

منبع : ماهنامه كيك و شيريني - bartarinha.ir

 

پاورپوينت دانش آموزي
مقاله و تحقيق دانشجويي
پاورپوينت علمي
سي ان سي و پرينتر سه بعدي و ليزر
گرافيگ
متفرقه
معماري
كتاب
طرح توجيهي و كارآفريني


:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : girlstore
تاریخ : 1399/10/1 
زمان : ۱۱
[ ]